Hodnota původu
Kvalitní produkty od farmářů
Čerstvé maso
U masa je nejdůležitější jeho kvalita. A je přitom jedno, jedná-li se o telecí, hovězí nebo jehněčí: čerstvé maso s označením „Roter Hahn“ je domácí delikatesou, u které není nutné pochybovat o tom, co právě máte na pánvi. Od prvního do posledního sousta platí, že hlavní trumf představuje jeho původ! Jihotyrolské statky zaručují svým zdravým zvířatům správné ustájení i krmivo bez genetických úprav - tedy vše, co je pro zvířata dobré. K jejich chovu patří také přepravování na krátké vzdálenosti a uzavřený chladicí řetězec. I to jsou neméně důležité části výroby kvalitního masa. Avšak nakonec je garantem nejvyšších zážitků spojených s kvalitním masem značky „Roter Hahn“ samotný sedlák.
U masa je nejdůležitější jeho kvalita. A je přitom jedno, jedná-li se o telecí, hovězí nebo jehněčí: čerstvé maso s označením „Roter Hahn“ je domácí delikatesou, u které není nutné pochybovat o tom, co právě máte na pánvi. Od prvního do posledního sousta platí, že hlavní trumf představuje jeho původ! Jihotyrolské statky zaručují svým zdravým zvířatům správné ustájení i krmivo bez genetických úprav - tedy vše, co je pro zvířata dobré. K jejich chovu patří také přepravování na krátké vzdálenosti a uzavřený chladicí řetězec. I to jsou neméně důležité části výroby kvalitního masa. Avšak nakonec je garantem nejvyšších zážitků spojených s kvalitním masem značky „Roter Hahn“ samotný sedlák.
Statky-vyhledávání
Farmy s čerstvým masem
Tyto farmy nabízejí čerstvé maso:
Tyto farmy nabízejí čerstvé maso:
- gemengd vleespakket van jonge os (vitellone).
- gemengd vleespakket van lam
- Gemengd vleespakket van het varken
- Frischfleisch
- Gemengd pakket van rundvlees
- Speck & Würste
- Fruchtaufstriche
- buikspek
- gemengde vleespakketten van het kalf
- ...
- kaminwurzen (gerookte salami)
- bacon
- schouder spek
- Fruchtsirup
- nekspek
- Kaiserteil
- salami
- Karree
- biologische braadkip
- Freilandeier
- Fruchtaufstriche
- Fruchtsirup
- Aardappelbrood
- ...
- Uienbrood
- Soßen & Eingelegtes
- Tarwebrood ("wit brood")
- Zuurdeeg broden
- Vlechtbrood
- Speck & Würste
- Schüttelbrot (plat brood)
- Wortelbrood
- Pizzadeeg
- Lijnzaadbrood
- Spelt yoghurtbrood
- Appelbrood
- gemengd pakket van varkensvlees
- gemengd pakket van kalfsvlees
- Gemengd pakket van jong rundvlees
- Freilandeier