&noscript=1 /> Bio pečené kuře - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Hlavní jídlo

Bio pečené kuře

Bio pečené kuře

Křupavé na povrchu, křehké uvnitř: tak chutná grilované kuře z regionálního volného chovu. Rozmarýnové brambory jsou dokonalou přílohou.
Brigitte Ainhauser
Hospodyně z Noafhof
Přísady
4 lidé
60 MIN.
  • 1
    bio pečené kuře (cca 1,7-2 kg)
  • směs koření (sůl, mletá paprika, rozmarýn, pepř, trochu bylinkové soli)
  • másla
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Bio pečené kuře
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Potřete bio pečené kuře směsí koření zevnitř i zvenku, a to i pod křídly.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Umístěte pod rošt odkapávací misku: odkapávající tuk můžete použít k potírání kuřete.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Vložte do trouby o teplotě 160 stupňů Celsia na drátěný rošt.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    45 minut v troubě na 1 kg masa. Teplota jádra 74 stupňů
  • circle-dashed 5.
    Krok
    TIP: Pro křupavou kůži doporučujeme kuře potřít máslem a grilovat přibližně 5 minut na horním grilu.
  • circle-dashed 6.
    Krok
    Vynikající přílohou jsou rozmarýnové brambory z trouby.
  •  
    Hodně štěstí
Brigitte Ainhauser
Selka nabízející kvalitní výrobky pod značkou "Roter Hahn"
Noafhof v Vöran
Další recepty

Dostali jste chuť?