Nápoje
Cider-Hugo
Cider-Hugo
Každý zná aperitiv, zde variantu s jablečným vínem z jihotyrolských jablek v kombinaci s bezinkovou šťávou a mátou. Úžasně osvěžující!
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Karin a Konrad Delazer
						
						
							Selka a Sedlák z Häuslerhof
						
					
					
			
			
							Přísady
						
						
								
								1 osoba
							
							
								
								5 MIN.
							
						- 
											3kostky ledu
- 
											130 mljablečného vína
- 
											30 mlBezový sirup
- 
											80 mlperlivé minerální vody
- 
											1tenký plátek citronu
- 
											čerstvá máta ze zahrady
Příprava - Cider-Hugo
						- 
										 1.
												
											KrokKostky ledu vložte do velké sklenice na bílé víno. 1.
												
											KrokKostky ledu vložte do velké sklenice na bílé víno.
- 
										 2.
												
											KrokPak přidejte jablečné víno, bezinkový sirup, minerální vodu, plátek citronu a mátu a vše krátce promíchejte - a lahodné osvěžení je hotové. 2.
												
											KrokPak přidejte jablečné víno, bezinkový sirup, minerální vodu, plátek citronu a mátu a vše krátce promíchejte - a lahodné osvěžení je hotové.
- 
								Hodně štěstí
 
	Karin & Konrad Delazer
						
							Selka a Sedlák nabízející dovolenou na statku pod značkou "Roter Hahn"
						
						
						
						
						
							
								Häuslerhof v Natz-Schabs/Raas
							
						
					
					
			
			 
				 
	 
	 
	 
	