Nápoje
Mátový sirup
Mátový sirup
S tímto receptem vnesete do sklenice osvěžující vůni máty peprné.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Anna Jocher
						
						
							Hospodyně z Frötscherhof
						
					
					
			
			
							Přísady
						
						
								
								asi 18 litrů
							
							
								
								240 MIN.
							
						- 
											10 lvody
- 
											1,5 lčerstvě vymačkané citronové šťávy
- 
											10 hrsthrstí listů máty peprné
- 
											6,6 kgtřtinového cukru
Příprava - Mátový sirup
						- 
										 1.
												
											KrokSmíchejte vodu s cukrem, dokud se cukr nerozpustí. 1.
												
											KrokSmíchejte vodu s cukrem, dokud se cukr nerozpustí.
- 
										 2.
												
											KrokPřidejte lístky máty peprné a citronovou šťávu a promíchejte. 2.
												
											KrokPřidejte lístky máty peprné a citronovou šťávu a promíchejte.
- 
										 3.
												
											KrokPřikryjte a nechte 2 dny stát. 3.
												
											KrokPřikryjte a nechte 2 dny stát.
- 
										 4.
												
											KrokPo dvou dnech se sirup scedí, svaří a horký stáčí do lahví. 4.
												
											KrokPo dvou dnech se sirup scedí, svaří a horký stáčí do lahví.
- 
								Hodně štěstí
 
	Anna Jocher
						
							Selka nabízející dovolenou na statku pod značkou "Roter Hahn"
						
						
						
						
						
							
								Frötscherhof v Brixen/St. Andrä
							
						
					
					
			
			 
				 
	 
	 
  
  
  
  
  
  
	 
	