&noscript=1 /> Pizzoccheri - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Pizzoccheri

Pizzoccheri

Recept pochází z Alp Bergamo. Jedná se o tagliatelle z pohanky, která se dříve pěstovala na mnoha statcích.
Brigitte Malfertheiner
Gospodyni z statku Obermalid
Přísady
4 lidé
25 MIN.
  • 300 g
    vaječných nudlí z pohankové celozrnné mouky
  • 300 g
    zeleniny (fenykl, mrkev, špenát, cuketa)
  • 2
    brambor
  • kořeněný horský sýr
  • másla
  • šalvěj
  • česnek
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Pizzoccheri
  • circle-dashed 1.
    Krok
    K varu přiveďte osolenou vodu ve velkém hrnci.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Brambory, fenykl a mrkev nakrájejte na malé kostičky a nechejte vařit asi 5 minut.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Přidejte nudle a nechejte vařit dalších 7 minut.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    A chvíli před koncem vaření přidejte také na kostičky nakrájený špenát a cuketu.
  • circle-dashed 5.
    Krok
    Všechny přísady musí být uvařeny al dente. Sceďte, smíchejte se strouhaným sýrem, přikryjte a nechejte dojít.
  • circle-dashed 6.
    Krok
    Rozpusťte máslo se šalvějí a česnekem a dejte na nudle.
  •  
    Hodně štěstí
Brigitte Malfertheiner
Gospodyni oferująca wakacje w gospodarstwie agroturystycznym pod marką „Roter Hahn”
Obermalid w Kastelruth/Seis
Další recepty

Dostali jste chuť?