Hlavní jídlo
Telecí steak s lištičkami
Telecí steak s lištičkami
Po úspěšném výletu do lesa jsou lišky, které jste si sami nasbírali, spolu se steakem z telecího sedla opravdovou lahůdkou.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Agnes & Peter Gross
						
						
							Zemědělci z farmy Rabensteinerhof
						
					
					
			
			
							Přísady
						
						
								
								4 lidé
							
							
								
								30 MIN.
							
						- 
											300 gtelecího hřbetu
- 
											sůl, pepř
												1/2
												
													kg
												
											
											
												čerstvých lišek
											
										
												2
												
											
											
												cibule
											
										
												1
												
													lžicka
												
											
											
												česnek
											
										
												sůl, pepř
											
										
												250
												
													ml
												
											
											
												bílého vína
											
										
												300
												
													ml
												
											
											
												omáčky na pečení
											
										
												250
												
													ml
												
											
											
												smetany
											
										
												1
												
													lžíce
												
											
											
												mouky
											
										Příprava - Telecí steak s lištičkami
						- 
										 1.
												
											KrokCibuli a česnek nasekejte na malé kousky a osmažte na malém množství oleje. 1.
												
											KrokCibuli a česnek nasekejte na malé kousky a osmažte na malém množství oleje.
- 
										 2.
												
											KrokPřidejte nařezané lišky, ochuťte solí a pepřem a nechejte zavařit. 2.
												
											KrokPřidejte nařezané lišky, ochuťte solí a pepřem a nechejte zavařit.
- 
										 3.
												
											KrokPřidejte mouku, krátce orestujte a podlijte bílým vínem. 3.
												
											KrokPřidejte mouku, krátce orestujte a podlijte bílým vínem.
- 
										 4.
												
											KrokPoté přidejte smetanu a omáčku na pečení a lehce vařte asi 15 minut. 4.
												
											KrokPoté přidejte smetanu a omáčku na pečení a lehce vařte asi 15 minut.
- 
										 5.
												
											KrokMezitím na horkém oleji opečte nařezané steaky z telecího hřbetu a ochuťte je solí a pepřem. 5.
												
											KrokMezitím na horkém oleji opečte nařezané steaky z telecího hřbetu a ochuťte je solí a pepřem.
- 
										 6.
												
											KrokServírujte spolu s omáčkou z lišek. 6.
												
											KrokServírujte spolu s omáčkou z lišek.
- 
										 7.
												
											KrokTip: jako příloha se hodí celerové pyré, mrkev a zelené fazolky. 7.
												
											KrokTip: jako příloha se hodí celerové pyré, mrkev a zelené fazolky.
- 
								Hodně štěstí
 
	Agnes & Peter Gross
						
							Farmáři nabízejí kvalitní výrobky značky "Roter Hahn"
						
						
						
						
						
							
								Rabensteinerhof v Sarntalu
							
						
					
					
			
			 
				 
	 
	 
	