Predkrm
Polenta se sýrem a špekem
Polenta se sýrem a špekem
Plent se dříve pěstoval na mnoha statcích, ale pak byl vytlačen pěstováním ovoce. Dnes zažívá kulinářskou renesanci.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Christian & Mariagrazia Giovanett
						
						
							Zemědělci z farmy Römerhof
						
					
					
			
			
							Přísady
						
						
								
								4-5 lidé
							
							
								
								75 MIN.
							
						- 
											2 lvody
- 
											1 lžícesůl
- 
											500 gpolentové mouky od společnosti Römerhof
- 
											špek podle chuti
- 
											sýr podle chuti
- 
											peperonata podle chuti
Příprava - Polenta se sýrem a špekem
						- 
										 1.
												
											KrokVodu se lžící soli přiveďte k varu. 1.
												
											KrokVodu se lžící soli přiveďte k varu.
- 
										 2.
												
											KrokZa stálého míchání pomalu přidávejte polentovou mouku a vařte asi 45 minut. 2.
												
											KrokZa stálého míchání pomalu přidávejte polentovou mouku a vařte asi 45 minut.
- 
										 3.
												
											KrokPodávejte se špekem, sýrem a peperonatou podle chuti. 3.
												
											KrokPodávejte se špekem, sýrem a peperonatou podle chuti.
- 
								Hodně štěstí
 
	Christian & Mariagrazia Giovanett
						
							Sedláci nabízející kvalitní výrobky pod značkou "Roter Hahn"
						
						
						
						
						
							
								Römerhof v Terlanu
							
						
					
					
			
			 
				 
	 
	 
	 
	