&noscript=1 /> Selská pečeně - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Hlavní jídlo

Selská pečeně

Selská pečeně

V průběhu let se selská pečeně stala v zemědělském světě vyhledávaným pokrmem při zvláštních příležitostech.
Elisabeth Kompatscher
Hospodyně z Fronthof
Přísady
4 lidé
110 MIN.
  • 1,2 kg
    vepřových žeber
  • sůl, pepř, česnek, kmín podle libosti
  • 4 lžíce
    oleje
  • 500 ml
    masového vývaru
  • 1 kg
    brambor
  • 3
    mrkve
  • zelný salát
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Selská pečeně
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Vepřová žebra posypete a potřete solí, pepřem, česnekem a kmínem.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    V pečící pánvi rozehřejete olej, žebra osmahnete a přelijete trochou vývaru.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Po 20 minutách přidáte oloupané a nakrájené brambory a také mrkev. Dolijete zbytek vývaru a necháte vařit asi 1 hodinu nepřikryté. Pokud je zapotřebí, přilijte trochu vody.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Servírujte s jemně nakrájeným zelným salátem.
  •  
    Hodně štěstí
Elisabeth Kompatscher
Hospodyně provozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Fronthof v Völsu am Schlern

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Fronthof
Fam. Kompatscher  | Völs am Schlern
Sezónní šenk
Domácí produkty Sauvignon, Zweigelt, Weißburgunder (Pinot Blanc), Hřbetní špek, Selský chléb ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(2 hodnocení)
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?