Predkrm
Sýrový talíř s octovým dipem
Sýrový talíř s dipem
Pikantní šedý sýr v kombinaci s ovocným jablečno-malinovým octem. Podávejte s křupavým chlebem Schüttelbrot s čerstvým máslem ze statku.
					
				
				
				
				
	
	
							Přísady
						
						
								
								4 lidé
							
							
								
								15 MIN.
							
						- 
											300 gšedého sýra
- 
											1červená cibule (Tropea)
- 
											krystalky soli (Fior di Sale)
- 
											pepř
- 
											4 lžícejablečno-malinového octa
- 
											čerstvá petrželka
- 
											trocha pečiva Schüttelbrot
- 
											4 lžícemásla
Příprava - Sýrový talíř s octovým dipem
						- 
										 1.
												
											KrokŠedý sýr nakrájejte na tlusté plátky, na talíři je pěkně vyrovnejte do několika pater a obložte tenkými proužky cibule. 1.
												
											KrokŠedý sýr nakrájejte na tlusté plátky, na talíři je pěkně vyrovnejte do několika pater a obložte tenkými proužky cibule.
- 
										 2.
												
											KrokOkraje talíře ozdobte proužkem krystalků soli, čerstvě namletým pepřem, jablečno-malinovým octem a trochou petrželky. 2.
												
											KrokOkraje talíře ozdobte proužkem krystalků soli, čerstvě namletým pepřem, jablečno-malinovým octem a trochou petrželky.
- 
								Hodně štěstí
 
				 
	 
	 
	 
	