Statek Partschillerhof leží na jižním svahu obce Völs am Schlern v nadmořské výšce 650 metrů, uprostřed vinic a ovocných sadů. Biostatkář Andreas je specialistou na zpracování ovoce. Na statku s fortelem produkují nejen ovocné a bylinkové sirupy, ale také ovocné marmelády. Zakládá si především na produkci přírodních potravin.
V Partschillerhofu se ruzné odrudy bobulovin pestují podle ekologických smernic. Výsadba bobulovin o rozloze približne 3 ha se nachází v tesné blízkosti statku v nadmorské výšce 650 m.
Dit danken ze aan de jarenlange ervaring van boer Andreas
Ze worden op het optimale moment geoogst
Zpracování
Cerstve sklizené ovoce se v Partschillerhofu okamžite zpracovává na džemy a sirupy. Aby se co nejlépe zachovala vune, vitamíny a zárivá barva, vyrábí se v malých množstvích. Džem v malých petilitrových hrncích má rychle správnou teplotu a lze jej behem krátké doby stácet do lahví. To znamená, že ovoce je vystaveno vyšší teplote pouze po krátkou dobu.
Er worden uitsluitend glazen flessen gebruikt
Ze worden in grote potten verhit
Hier is de hoogste precisie vereist
Přehlídka výrobků z Partschillerhofu
Partschillerhof je clenem znacky "Roter Hahn" s následujícími produkty:
Fruchtsirup
Citroenmelissesiroop
pepermuntsiroop
Aardbeiensiroop
Rodebessensiroop
frambozensiroop
vlierbessenbloesemsiroop
Vlierbessensiroop
Sirup z meduňky citronové
peprmint.sirup
Jahodový sirup
Sirup z červeného rybízu
malin.sirup
sirup z květů čer.bezu
Sirup z plodů černého bezu
Fruchtaufstriche
Aardbeienjam
Aroniabessen-vlierbloesemspread
Zwartebessenjam
Rodebessenjam
vlierbessengelei
Vlierbloesemspread
Frambozenspread
Bessenmix-spread
Jahodová pomazánka
Povidla z aronie a květů černého bezu
Pomazánka z černého rybízu
Džem z červeného rybízu
zelé z černého bezu
Pomazánka z květů černého bezu
Malinová pomazánka
Pomazánka z bobulové směsi
Všechna prodejní místa
Farmářské produkty Partschillerhof jsou dostupné prostřednictvím následujících prodejních kanálů:
Online
Pur Südtirol - Roter Hahn
Další
Kromě toho se tyto produkty dodávají do hotelů v regionu
Andreas Rungger prevzal Partschillerhof po svém otci Piovi. V 80. letech zacal pestovat maliny a postupem casu pridal na statek další odrudy bobulovin a zacal je zpracovávat na sirupy a pomazánky a marmelády. Andreas a jeho žena Melanie dnes s nadšením pokracují v jeho odkazu.
Teď ohodnotit
Sdělte nám svůj názor!
Hodnocení musí být pravdivé a srozumitelně formulované. Tým "Roter Hahn" si vyhrazuje právo odstranit recenze, které jsou urážlivé, jsou považovány za reklamu nebo porušují námi stanovená pravidla.